Díjazás

Irodánk a díjazási rendszerét úgy alakította ki, hogy az mindkét fél számára gyümölcsöző legyen. Ennek megfelelően három elszámolási módszert alakítottunk ki, amelyek közül a legjobbat választjuk ki a megbízás típusának megfelelően.

Az első díjazási módszer a sikerdíjrendszer. Ennek keretében Ön a megítélt kártérítési összegből vonjuk le irodánk sikerdíját. Sok esetben ez a legkedvezőbb megoldás, különösen egyedi ügyfelek esetén. Magánszemélyek és kis cégek részére, akik évtizedek során egy-két alkalommal fordulnak csak meg a tárgyalóteremben, ez a legkedvezőbb díjazási lehetőség. A sikerdíj külön garancia, hogy mind az ügyfél, mind az ügyvédi iroda a maximális kártérítést kapja.

A második lehetőség az óradíjas elszámolás. Ez is inkább azoknak a magánszemélyeknek és kis cégeknek éri meg, akiknek az ügye rövid idő alatt rendezhető. Az óradíjas elszámolás a sikerdíjashoz képest előnyöket és hátrányokat is rejthet. Az óradíj kötött összegű, de ugyanakkor mégsem számítható ki előre, hiszen nem tudható, hogy a bíróság hány tárgyalást rendel el egy ügyben. Az óradíjas és a sikerdíjas elszámolás között minden ügyben csak akkor lehet felelősen dönteni, ha körvonalazódik, hogy hány tárgyalásra és milyen kártérítési összegre lehet számítani.

Nagy ügyfeleknek szóló ajánlatunk a hosszú távú megbízás. Ennek keretében a díjazásunk havonta kerül számlázásra óradíjas alapon. Ezt a konstrukciót kizárólag cégeknek ajánljuk. A jogi képviseletet felperesként és alperesként is igényelheti. Cégekhez az adott szakterülethez értő jogászt rendelünk ki, aki folyamatosan, akár éveken át is ellátja az ügyfél adott ügyeinek képviseletét.