Képviselet ellátása cégek részére

Irodánk nem csupán eseti kártérítési perekkel foglalkozik, hanem cégek képviseletét is ellátja úgy biztosítási, mint munkáltatói perekben.

Miért előnyös?

Megbízóink számára különös előnyt jelent, hogy minden ügyet ugyanaz az iroda visz. Amellett, hogy a bizalom igen gyorsan kialakul a felek között, irodánk megismeri a megbízót, felkészülhet a nála előkerülő ügyekből, illetve olyan ügyvédet vagy jogászt kereshet az irodán belül, aki az adott szakterülettel foglalkozik.

Miért olcsóbb?

A siker garanciája tehát a hosszú távú együttműködés, de nem elhanyagolhatók az anyagi szempontok sem. Egyedi megbízások esetén a peres félnek elölről kell kezdenie mindent: bemutatni a céget, az ügyet, az elvárásokat stb.

Díjmentes konzultáció kérése

Hosszú távú, stabil együttműködés esetén a megbízó mindig ugyanazokra a jogászokra támaszkodhat, akikkel bizonyos idő után fél szavakból is megértik egymást. Természetesen ez azt is jelenti, hogy az egy ügye fordítandó munkaórák száma kevesebb – tehát a havi elszámolásba is kevesebb óra kerül.

Kinek éri meg?

A saját jogi osztállyal rendelkező cégek számára a külső jogászok bevonása nem opció, de a munkaerőpiac nagyobb szereplői kivételével a többi cégnek érdemes legalább elméletben foglalkozni a kérdéssel és költségvetést készítenie: vajon az éri meg jobban, ha havonta megbíz egy-egy irodát vagy egyéni vállalkozót egy-egy biztosítási ügy vagy munkajogi per kapcsán, vagy hosszabb távra leszerződik egy irodával, amely minden ügyhöz az ahhoz értő jogászt tudja biztosítani? Hosszú távú megbízások esetén kedvezmény jár a szerződő félnek, de a jogi szolgáltatások színvonala természetesen nem lesz alacsonyabb. Sőt: ha irodánk egy-egy jogásza megismeri a velünk szerződésben álló felet, a jogi tanácsadást jobban testre tudja szabni, mint ha eseti megbízással szerződne. A hosszú távú szerződés tehát az Ön és a mi érdekünk is, úgy szakmai, mint anyagi szempontból.