Megbízás sikerdíjas rendszerben

A Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. tapasztalt jogászai olyannyira biztosak tudásukban, hogy díjazási formái között megtalálható a sikerdíjas rendszer is. Valljuk be őszintén, viszonylag ritka a mai világban az, ha valaki ekkora garanciát vállal a munkájára. Miért is ne bíznánk meg az illető szakértelmében?

Sikerdíjrendszerüket főként azok számára ajánlják, akik ritka vendégnek számítanak a tárgyalóteremben. Ez a díjazási forma a magánszemélyeknek és a kisvállalkozásoknak éri meg a leginkább.

A sikerdíj nem más, mint a kártérítési per végén megítélt kártérítési összeg előre meghatározott százaléka. Ez lesz az ügyben eljáró jogász díjazása.

Nézzük, miért jó a sikerdíjas rendszer az ügyfeleknek

Az az ügyfél, aki ezt a díjazási formát választja, biztos lehet benne, hogy ügyéért maximálisan ki fognak állni a biztosítóknál és a tárgyalóteremben, és a lehető legnagyobb összegű kártérítést ítélik meg majd a számára.

A sikerdíjas rendszer vállalása esetén az ügyfelet nem terheli semmilyen anyagi kockázat, vagy előzetes költség. Nincs szükség illeték, előleg, útiköltség, szakértői költség vállalására sem. Nincs óradíj, és nem kell azon izgulnia, hogy vajon megéri-e a befektetés, sikerülhet-e megnyerni a kárrendezési pert.

A szakemberek csak akkor kérik el munkájuk díját, miután a károsult megkapja a kártérítési összeget, azaz bevételhez jut.

Vajon miért megfelelő a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft-nek ez a megbízási forma?

Azért, mert biztosak a dolgukban, a tudásukban. Ismerik az összes kiskaput, amit a biztosítók megpróbálnak kijátszani, és tisztában vannak minden perrel kapcsolatos csellel. Kellően felkészültek a kárrendezés harcára, és ha elvállalnak egy kárrendezési ügyet, azért teszik, mert ügyfelüknek joga, reális lehetősége van arra, hogy kártérítést kapjon.

S hogy csak később kapják meg a sikerdíjat a munkájukért? Ez csak még nagyobb ösztönző a számukra arra nézve, hogy a lehető legnagyobb összeget harcolják ki a károsultaknak.

Tény, a sikerdíjas rendszerben dolgozó jogász nem kis kockázatot vállal, hiszen ha nem sikeres a per, minden költség őt terheli, ráadásul ingyen dolgozott.

A megbízó és megbízott célja egy: sikeresen végződő tárgyalások, magas összegű kártérítés.

A Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. arra törekszik, hogy a kárrendezési ügyek kölcsönös megelégedéssel végződjenek.

Szeretné kipróbálni a sikerdíjas rendszert?